XERRADA SOBRE LA GENT GRAN I LA VISIÓ.

El passat dia 11 d'abril vàrem donar una xerrada a la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Manresa. A la xerrada es va parlar dels principals problemes visuals associats a l'edat i també com prevenir-los. Moltes gràcies per convidar-nos a passar una estona amb vosaltres, ens va encantar!


Llegir-ne més

Acord amb els treballadors i usuaris de Sant Andreu Salut.

Tenim el gust d'anunciar que hem tancat un acord amb Sant Andreu Salut per tal de que els treballadors i els usuaris d'aquesta fundació tinguin condicions preferents amb els nostres productes. Estem molt contents d'haver signat aquest conveni i esperem que tots en sortiu beneficiats.


Llegir-ne més

Cribratges a l'escola Pompeu Fabra

La prevenció és la millor eina per estalviar-nos mals de caps. La comunitat educativa de l'escola Pompeu Fabra, del Pont de Vilomara, ho tenen molt clar. Aquesta setmana hem anat a les aules per revisar als estudiants que cursen 2on. de primària. Ara analitzarem els resultats i properament lliurarem els informe[...]


Llegir-ne més

SORTEIG BICICLETA PLEGABLE

La setmana passada vàrem entregar la bicicleta plegable que sortejàvem al guanyador: en Sergi Abià. Va estar molt content i va dedicar el cap de setmana per muntar-la i estrenar-la. Des de Centre Òptic del Bages et felicitem i desitgem que la gaudeixis molt!!! .


Llegir-ne més